Naravni kamen, kot talna obloga, zaradi svoje raznolikosti postaja vse bolj pogosta izbira. Ko je govora o vrhunskih kuhinjah, kopalnicah ali drugih komercialnih prostorih višjega cenovnega razreda, se tla iz naravnega kamna začnejo obravnavati kot praktična in kvalitetna opcija za vse vrste uporabe.

Kamnite talne obloge

Zunanji tlaki iz kamna kot so: granit, peščenjak, kvarcit, porfir, apnenec, travertin… so med najbolj trpežnimi materiali za vse zunanje površine. Že tisočletja krasijo površine cest, trgov, forumov,… Tudi danes se uporabljajo za enake namene. Precej tudi v stanovanjski ter poslovni gradnji (vhodih, dvoriščih, pločnikih, bazenih, vrtu…). Izpodrivajo ga cenejši materiali, vendar je naravni kamen edinstven. Naložba vanj je zato pametna in ekonomična odločitev. Dobro prenaša zunanje vplive, poleg tega pa ga tudi brez težav vzdržujemo. Zelo dobro se ujema z vsemi ostalimi naravnimi materiali.

Široka izbira naravnih kamnov, vzorcev barv, tekstur in cenovnih razponov lahko ustraši tudi najbolj izkušenega kupca. Imamo znanje in izkušnje, da vam pomagamo izbrati najboljše. Stopite v kontakt z nami.

Stopite v stik z nami

 

Pošlji sporočilo

Kontaktni podatki

Zagrad 3, Zagrad; 8275 Škocjan

Mobitel: 00386 40 378 388

Telefon: 00386 7 307 61 22

info@ika-um.si